Seri de film la malul Dunării. Bucură-te și tu de producția cinematografică: „După război”!

film
1000x100 (1)

Vrei ca serile tale să fie altfel, să vizionezi un film alături de persoana dragă sau în compania unui prieten? Casa de Cultură din Moldova Nouă te invită la relaxare.

Proiecția filmului: „După război” (UK-GER-SUA, 2019, regia James Kent), face parte din proiectul pilot #SeriDeFilmLaCasaDeCultură, prin care organizatorii își propun să readucă bucuria de a privi un film alături de o persoană dragă, de un prieten sau de ceilalți interesați și de a-l trăi în așa fel încât atmosfera să însemne mai mult decât o simplă vizionare în fața televizorului, laptopului sau altui mijloc media actual.

Sinopsis: „În Germania postbelică a anului 1946, Rachael Morgan ajunge în Hamburgul distrus pentru a se reîntâlni cu soțul ei, Lewis, un colonel britanic care reconstruiește orașul. Rachael află că vor sta în aceeași casă cu un văduv german și fiica sa răvășită. În această atmosferă încărcată, antipatia și doliul fac loc pasiunii și trădării.”

Din distribuție fac parte actorii Keira Knightley, Jason Clarke, Alexander Skarsgård, Kate Phillips, Claudia Vaseková, Flora Thiemann, Fionn O’Shea, Alexander Scheer, Tom Bell și Frederick Preston.

expressheadergeneral (1)

Durata proiecției: 110 minute
Genul: Dramă, dragoste, război, romantic
Ratting: AP-12 (acordul părinților pentru copiii sub 12 ani)

Intrarea la film este liberă, iar cinefilii sunt așteptați astăzi, 2 decembrie, cu începere de la ora 18.00. Evenimentul cultural stă sub regia Primăriei și Consiliului Local Moldova Nouă,