Robu: Timișorenii îmi scriu că nu mai suportă poluarea de la fabrica de cauciucuri

nicolae robu
untitled design set 970x90 px

Nicolae Robu spune că în loc să-i semnaleze primarului Dominic Fritz, nu puțini timișoreni i se plâng de faptul că le este din ce în ce mai greu să suporte poluarea de la fabrica de cauciucuri. „Îmi scriu mie pentru că știu că mie îmi pasă”, a precizat fostul edilul al Timișoarei.

Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, a făcut o nouă postare pe Facebook, prin care anunță că tot mai multe persoane se plâng de poluarea cauzată de fabrica de cauciucuri Continental.

Opriți poluarea, Continental cauciucuri! Tot mai mulți timișoreni îmi scriu -îmi scriu mie pentru că știu că mie îmi pasă!- că le este din ce în ce mai greu să suporte poluarea produsă de firma Continental Cauciucuri! Problema e veche, datează de la acceptarea iresponsabilă a acestei firme într-o locație atât de apropiată de locuințele a circa 100.000 de timișoreni -da, la acest nivel se ridică numărul celor afectați!-! Câtă lipsă de respect pentru noi, ca popor, ca țară, pentru orașul nostru, trebuie să aibă cineva fie și doar pentru a încerca să facă o asemenea investiție într-o asemenea locație?! Dar cât de iresponsabili sau poate cât de rea credință, cine mai știe, trebuie să fie decidenții autohtoni care au fost în stare să aprobe așa ceva?!”, a declarat Nicolae Robu.

Fostul primar s-a mai lăudat cu faptul că din poziția de primar al Timișoarei a „luptat” permanent pentru a determina compania să ia măsuri pentru a rezolva problema poluării.

Am primit asigurări peste asigurări că se fac investiții de milioane și milioane de euro pentru rezolvare! Am aflat, apoi, că banii sunt de la statul român! De la statul-colonie România, mai bine spus! Da, milioane și milioane, foarte multe milioane! Fără a fi considerați ajutor de stat! Rezultatul: plângerile a zeci și zeci de mii de timișoreni că nu mai pot suporta teroarea olfactivă și nu numai, la care sunt supuși”, a adăugat Nicolae Robu.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/