Robu şi Dunca explică la rece întâmplarea de la Liebling: „Episodul cu elicopterul a fost deplasat”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, şi Romeo Dunca, desemnat candidat al PNL pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin, vin cu explicaţii referitoare la episodul Liebling în care două mingi au fost aduse cu elicopterul pentru inaugurarea unui stadion local. Gestul a fost considerat unul ostentativ faţă de problemele reale cu care se confruntă populaţia în astfel de momente: pandemie şi inundaţii.

Nicolae Robu a precizat că nu a ştiut că un elicopter avea să aterizeze acolo şi consideră că aceasta a fost greşeala administraţiei comunei. Pe de altă parte, edilul timişorean recunoaşte că episodul Liebling a adus o pată în imaginea partidului şi spune că elicopterul nu îşi avea rostul acolo.

„S-au făcut nişte greşeli. Nu a fost niciun fast sau alte calificări ale evenimentului, rupte de realitate. A greşit în schimb la inaugurare că nu trebuia să aducă elicopterul şi trebuia să ia nişte măsuri, pe care eu dacă eram decidentul le-aş fi luat. Episodul cu elicopterul a fost deplasat. Nu-şi avea locul, chiar dacă nu s-a cheltuit niciun ban de la bugetul local pentru asta. Primarul de la Liebling mi-a spus în termeni foarte categorici că nu s-au dat bani de la bugetul local pentru asta. Un prejudiciu de imagine a apărut pentru partid din cauza elicopterului”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

„Am pus mingea în punctul cu var şi mi-a ieşit. Cu ce am păcătuit?”

Robu spune că nu regretă prezenţa la Liebling şi nici faptul că a executat un penalty îmbrăcat în costum şi cămaşă, lumea cunoscându-l ca o persoană extravagantă, care se lasă uneori purtat de impulsurile de moment.

„Faptul că am fost prezent la eveniment nu am de ce să regret, cum nu am de ce să regret faptul că nu am rezistat tentaţiei de a executa o lovitură de la 11 m. Am fost provocat să dau şi eu în minge şi mi-am asumat răspunderea ca în costum şi cravată, cu pantofi de costum să încerc să îi dau gol unui portar profesionist cum este Călin Frunză. Care e problema? Am pus mingea pe punctual cu var şi mi-a ieşit, pentru că mie îmi cam ies lucrurile în general. Cu ce am păcătuit?”, a punctat Robu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Robu, la inaugurarea cu fast a stadionului din Liebling, localitate afectată de pandemie: „Aleg mereu soluţiile cu care îmi ating scopul”

Dunca nu ştia că la Liebling e conducere PNL

Elicopterul care a aterizat la Liebling aparţine lui Romeo Dunca, candidatul PNL la Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Dunca  a venit şi el cu o explicaţie despre ceea ce s-a întâmplat în comuna timişeană.

„În cazul inaugurării stadionului de la Liebling este prezentată opulență si spectacol pe banii Primăriei unde s-au întâlnit membrii importanți de partid, primari ai puterii actuale şi candidați actuali. De fapt, cred că cei prezenți din partid habar nu aveau ce urma… E adevarat că firma ce o conduc desfășoară activități comerciale de zbor pentru cine poate plăti. De aceea am luat o comandă de zbor pentru a arunca două mingi de fotbal la inaugurarea unui stadion la rugămintea notarului meu. Habar nu am de ce a intervenit şi nu am cunoscut motivul şi persoana fizică care a sponsorizat această acţiune şi de ce a cheltuit 1.400 euro + TVA”, a scris Dunca pe pagina sa de Facebook.

Acesta a menţionat că nici nu ştia că la Liebling e conducere PNL şi că la acest eveniment vor participa figuri marcante ale acestui partid.

„Dacă știam, oricum nu aveam o problemă să accept acest zbor. Cu atât mai mult pilotul Penga ce a fost la manșă. Plata nu a fost făcută de Primărie. Aceasta a dat doar acceptul de aterizare pe stadion. Nici măcar contactul cu Primăria nu a fost făcut de mine sau angajații mei. A fost sarcina persoanei fizice care a dorit să marcheze evenimentul fără să mă intereseze pe cine şi de ce a vrut să bucure prin acest gest”, a mai spus Dunca.

Sursa foto: Libertatea

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/