Robu și candidatul PNL la Primăria Săcălaz promit marea cu sarea: un nou pasaj CF!

Nu a mai rămas așa de mult timp până la alegerile locale de anul viitor, iar pregătirile încep de acum. PNL și-a propus să-l dea jos pe pesedistul Ilie Todașcă de la Primăria Săcălaz și candidatul va fi Cosmin Buboi, în prezent consilier județean. În aceste context, Robu și Buboi promit un nou pasaj peste calea ferată în Mehala, deoarece cel actual nu este bun!

Robu a declarat public că pasajul a fost prost făcut, doar cu o bandă pe sens. Recent, pasajul a fost închis din cauza unor probleme la rosturile de dilatație. Edilul, senin, promite un pasaj larg, dar nu poate spune momentan dacă se va lărgi cel existent sau va apărea altul nou, chiar lângă (!), lucrări completate de lărgirea drumului dintre Timișoara și Săcălaz tot la patru benzi. „Corectăm ceea ce s-a făcut prost la acea vreme. Vom face un pasaj cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete și trotuare. Municipalitatea va face asta, am preluat porțiunea aceea de la CNAIR și vom putea să avem un astfel de obiectiv de investiții.”, a anunțat Robu.

Primarul Timișoarei spune că prima variantă pentru lărgirea drumului între Timișoara și Săcălaz la patru benzi, drum ce va include noul pasaj, ar fi de preferat să se facă din fonduri guvernamentale, dar dacă nu, se poate face din banii primăriilor din Timișoara și Săcălaz, fiecare, pe porțiunea de drum de pe teritoriul ei. Practic, Robu și Cosmin Buboi par siguri că alegerile locale vor fi câștigate de candidatul PNL. „Administrația locală din Săcălaz e cam depășită. Avem peste 350 de firme în Săcălaz, dar o singură multinațională. La Săcălaz e mult de lucru, cu siguranță împreună cu echipa mea voi aduce această schimbare atât de enceară în comuna Săcălaz.”, spune Cosmin Buboi.

Robu spune că va face aceast proiect dacă Buboi va câștiga alegerile pentru că actualul primar nu l-a sunat niciodată să colaboreze. „Noi avem încredere în colegul Cosmin Buboi, la el există deschidere în acest sens. Nu am avut o colaborare cu primarul actual, cum spre exemplu am cu primarul din Dumbrăvița (n.r. Victor Malac, PSD), care nu este coleg cu noi, dar am avut proiecte pe care le-am implementat acolo.”, a mai spus Robu.

Despre pasaj, Nicolae Robu a mai spus că ar trece doi-trei ani până să fie gata.