Avalanșă de turiști pe pârtiile din Munții Banatului! De unul singur, Romeo Dunca leagă Muntele Mic de Poiana Mărului!

Cu ambiție, viziune, ceva bani și câteva utilaje, omul de afaceri timișorean mărește considerabil numărul locurilor de cazare pentru iubitorii sporturilor de iarnă și, practic, reinventează o stațiune. Cea în care poate fi respirat, spun specialiștii, cel mai curat aer din lume!

Conflictele pe care Romeo Dunca le are cu administrația locală din Turnu Ruieni, comună ce deține mare parte din ceea ce omul de afaceri vrea să devină un domeniu schiabil comparabil cu cele din Alpi, reduc mult ritmul investițiilor pe Muntele Mic. Chiar și așa, afaceristul timișorean a desenat câteva pârtii excelente, care însumează kilometri buni, și a montat o instalație ultramodernă pe cablu. Acestea se adaugă celor deja existente de mai mulți ani pe Muntele Mic – Nedeia. Anul trecut a fost aglomerație mare pe pârtii, iar pensiunile au fost și ele pline atât timp cât a ținut sezonul de schi. Începând cu acest an, capacitatea de cazare crește semnificativ. Și asta pentru că Romeo Dunca s-a apucat să mute munții din loc. Mai exact, să grăbească proiectul pe care-l tot arată autorităților din Caraș-Severin de ani de zile. Proiect prin care Poiana Mărului să fie legată printr-un drum de acces de doar câțiva kilometri de Muntele Mic, de domeniul schiabil. Iar Dunca a făcut asta posibil, de unul singur! 

Omul de afaceri a anunțat că a achiționat utilajul necesar pentru a face posibilă circulația între Poiana Mărului și Muntele Mic începând cu deschiderea noului sezon de schi. „Primele pensiuni partenere ai căror turiști vor avea asigurat transportul către Muntele Mic sunt: Pensiunea Florina, Pensiunea Arțarul, Hotel Oxigen și Pensiunea Milli!”, a mai anunțat Dunca.