Robu înainte de duminica alegerilor: ”Eu vreau ca PSD să fie scos din structurile de putere”

untitled design set 970x90 px

Klaus Iohannis, candidatul susținut de PNL, este favorit în sondaje pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Nicolae Robu anticipează și spune că marele său dușman, PSD, trebuie să iasă din toate instituțiile și să se reformeze.

Nicolae Robu îndeamnă și alegătorii care în primul tur au votat cu alți candidați să voteze cu Iohannis. ”Am muncit în toată această perioadă, de la turul unu, pentru a menține poziția bună avută în turul unu și în turul doi. Votanții de la turul unu suntem convinși că vor veni și în turul doi și îl vor susține pe Klaus Iohannis. Contăm pe noi participanți la vot, oameni cu simpatii liberale, dar contăm și pe voturile date de cetățeni care în turul au votat cu alți candidați, dar în același timp care au altă poziție față de PSD. Sperăm să fie alături de Klaus Iohannis toți cei care s-au săturat de PSD”, spune Robu, președintele al PNL Timiș.

Edilul spune că nu ar vrea să dispară PSD ca partid, ci doar din structurile statului, pentru moment. ”PSD are nevoie de o perioadă în care să se reformeze, să își ia măsuri interne de credibilitate. Un partid de stânga trebuie să existe. Nu e treaba mea dacă va fi PSD sau un partid nou. Nu mă preocupă asta, eu judec democratic. Eu vreau ca PSD să fie scos din structurile de putere. Mă bucur că am reușit să scoatem PSD de la guvernare. Mă bucur că avem un guvern condus foarte bine de Ludovic Orban. Am încredere că Klaus Iohannis va câștiga alegerile și va fi un foarte bun partener cu președintele PNL Ludovic Orban”, a mai spus Robu.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/