Alertă pe Calea Șagului! Zece locatari de pe Strada Inului au fost evacuați!

Noi evacuări în zona Calea Șagului! ISU Timiș a primit o solicitare de intervenție la un bloc de pe Strada Inului nr. 4. Un miros puternic de insecticid a dus la evacuarea a zece persoane, dintre care cinci sunt minori!

O nouă alertă din cauza mirosului de insecticid a declanșat intervenția autorităților timișorene. Apelul a fost făcut în jurul orei 18:35. Detașamentul 2 TM a fost alertat imediat de solicitarea de intervenție. La scara blocului cu patru etaje și un total de 16 apartamente s-au intervenit cu o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor SMURD B, ofițerul de serviciu și două echipaje de poliție. S-a dispus evacuarea locatarilor pentru a nu le periclita siguranța.

Au sosit o ambulanță SAJ tip C2 cu medic, un microbuz ISU cu 16 locuri, un echipaj CBRN, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere. Se efectuează evaluarea medicală a persoanelor evacuate. În cazul în care este nevoie, persoanele urmează să fie transportate la spitalul județean sau la spitalul de copii Louis Țurcanu. Autoritățile au ventilat spațiul imobilului cu motoventilatoarele din dotare. În urma intervenției echipajului CBRN nu s-au înregistrat valori de substanțe toxice pe aparatura de detecție.

banner maxagro

Au fost evaluați medical toți cei 10 locatari. Nu s-au identificat substanțe toxice periculoase, astfel că nicio persoană nu a fost transportată la spital și toți locatarii se întorc în apartamentele lor.

tmc 640