„Nu mai bine ar ieși puțin pe stradă?!”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Senatorul PNL de Timiș Alina Gorghiu îi trimite pe social-democrați pe stradă, „să mai simtă ce gândesc oamenii”!

„Am auzit că ne caută echipa de campanie a doamnei VVD. Iar cu dezbaterea… Nu mai bine ar ieși cei de la PSD puțin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii?! Președintele României se află la Bacău, la o dezbatere deschisă cu cetățenii. Pentru că asta e democrația! Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitației de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Și să vă spun eu ce este «de neacceptat». Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetățenilor să meargă la vot!”, a comentat Alina Gorghiu.

Reacția parlamentarului PNL a venit după ce liderul PSD Viorica Dăncilă a lansat, într-o postare pe Facebook în care se declară înfuriată, un ultim apel la dezbatere către contracandidatul său, Klaus Iohannis. Ea propunea ca evenimentul să aibă loc în această seară, la Palatul Parlamentului.

„Eu, până în ultima clipă, voi insista și voi fi pregătită pentru confruntarea democratică pe care românii o cer și o merită! Așa că lansez un apel public. Să îl chemăm pe Klaus Iohannis la dezbatere în această seară, la Palatul Parlamentului! Echipa mea de campanie deja încearcă să ia legătura cu staff-ul domnului Iohannis pentru a stabili această întâlnire”, a scris candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, astăzi, pe Facebook.

expres banat 1000x100 (2)