Robu îi dă replică lui Viorel Coifan: „Nu e nimic de contestat, s-a respectat statutul, s-au respectat procedurile”

Viorel Coifan, fostul lider al liberalilor timşeni, nu s-a regăsit pe lista numelor propuse de PNL pentru alegerile din septembrie. Ca urmare, acesta a precizat că va sesiza conducerea centrală a PNL, nemulţumit fiind de modul în care au fost întocmite listele. Dacă Alin Nica nu a dorit să comenteze prea multe despre poziţia lui Coifan, Nicolae Robu a spus că nemulţumirile sale nu sunt fondate şi că statutul partidului a fost respectat.

„Nu cred că e cazul acum să discutăm despre anumite nemulţumiri din partid. Eu zic că întotdeauna când faci o listă există şi oameni mulţumiţi, cei care se află pe poziţii eligibile, dar şi oameni nemulţumiţi care nu sunt de acord cu poziţia partidului. Fiecare a liber să spună ce gândeşte, iar PNL este un partid deschis, liber şi de aceea nu comentez declaraţiile colegului nostru.”, a declarat Alin Nica, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

CITEȘTE ȘI: Fost lider al PNL Timiș, scos din schemă la alegerile locale: „Există riscul derivelor totalitare tocmai în anul în care celebrăm 30 de ani de la Revoluția Română”

Robu nu s-a abţinut însă să nu îi dea replică lui Coifan. Multă vâlvă pentru nimic, este de părere preşedintele liberalilor din Timiş. Mai mult, el a asigurat că statutul partidului a fost respectat şi nu vede motivul nemulţumirilor fostului lider al liberalilor.

„E puţină vâlvă făcută, pentru că aşa este în tradiţia locului şi când spun locului nu mă refer doar la Timişoara, ci şi la ţara noastră. Se face agitaţie fără temei, mai ales în context electoral. Nu e nimic de contestat, s-a respectat statutul, s-au respectat procedurile. Nu se mai întâmplă acum adunări de masă, de mii de oameni ca să valideze, în contextul pandemiei.”, a completat Nicolae Robu.