Robu face lista pentru Consiliul Județean, cu sprijinul primarilor din Timiș. „Până la urmă, primarii sunt cei care interacționează cel mai mult cu consilierii județeni”

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, se declară mulțumit de organizarea filialei pentru alegerile locale de anul următor. Robu a ajuns la înțelegeri cu primarii din județ cu privire la lista pentru Consiliul Județean.

Nicolae Robu spune că a purtat discuții cu primarii din județ și este mulțumit de modul în care decurg consultările. Conflictele interne au trecut, pentru moment, în plan secund. „Noi ne organizăm pentru viitoarele alegeri, avem multe primiri în partid săptămână de săptămână. S-a ajuns ca interesul nostru comun ca membrii ai aceleiași organizații să primeze”, a comentat primarul Timișoarei.

Președintele PNL Timiș a abordat subiectul listei partidului pentru alegerea consilierilor județeni. Nicolae Robu a precizat că pe listă se vor găsi în egală măsură persoane propuse de Biroul Politic Județean, cât și de Forumul Primarilor. „Am discutat despre lista pentru CJ ca principiu. Formula propusă de primarul Roman mi s-a părut rezonabilă. Pe lista pentru Consiliul Județean să fie în alternanță oameni numiți de BPJ și oameni numiți de Forul Primarilor. Am considerat că este bine ca fiecare zonă din județ, cu acceptul primarilor din acea zonă, să își desemneze un om care să fie consilier județean. Până la urmă, primarii sunt cei care interacționează cel mai mult cu consilierii județeni”, a încheiat Robu.