Amenințare cu bombă! 800 de oameni evacuați dintr-o fabrică din Timișoara!

Autoritățile din Timișoara sunt în alertă, după ce un bărbat a sunat la 112 și a spus că într-o fabrică din oraș sunt amplasate trei bombe. 800 de angajați ai firmei au fost evacuați.

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a fost sesizat printr-un apel la 112, la ora 16.40, cu privire la faptul că la o fabrică din Timișoara sunt amplasate 3 bombe artizanale. „Apelul a fost făcut de un bărbat care a amenințat că sunt trei bombe amplasate într-o fabrică din oraș, a închis și acum nu mai răspunde la telefon”, a declarat Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timișoara, pentru Mediafax.

Autoritățile au decis evacuarea celor 800 de angajați ai fabricii și au început verificările în zonă. La fața locului sunt prezente efective de poliție, S.A.S. – Grupa Pirotehnică și forțe S.R.I..

leader board 728 x 90 px

Potrivit unor surse locale, amenințarea vizează o fabrică de cauciucuri.

UPDATE, ora 22.10

În jurul orei 22.00, autoritățile au încetat verificările efectuate la fabrica de cauciucuri din Timișoara, fără sa fie găsită vreo amenințare reală. Deocamdată nu a fost identificată persoana care a sunat la 112.