Robu despre USR: „Atacuri murdare, calomnie, populisme, chiar jenante!”

explo 1000x200

Chiar dacă este avută în vedere o posibilă viitoare guvernare între PNL și USR, președintele Partidului Național Liberal Timiș, Nicolae Robu, nu ratează nicio ocazie de a ataca dur opoziția, tensiunile fiind astfel acutizate.

Nicolae Robu se declară profund deranjat de atitudinea membrilor USR în ceea ce privește necooperarea și criticile constante aduse, care, din punctul său de vedere, sunt total nefondate: „Sunt uimit să văd că USR, cu care eu nu doresc relații dușmănoase, dimpotrivă, mi-ar fi plăcut să putem relaționa, să putem colabora, pentru că poate voința poporului român va fi să guvernăm împreună, dar din partea lor nu există niciun fel de deschidere în acest sens, ci doar atacuri murdare, calomnie, populisme, chiar jenante!”, declară președintele PNL.

De asemenea, Nicolae Robu ia personal toate vorbele aduse de aceștia la adresa orașului Timișoara, vorbe din care reiese faptul că orașul de pe Bega reprezintă un oraș în care deciziile se iau fără discernământ, într-un mod total irațional și negândit în prealabil: „Să vii să spui că în Timișoara este un dezastru, că ce se face este haotic, orice om de bun simț vede câte transformări în bine au avut loc în Timișoara. Dar ce îi recomandă pe ei?! Să vină să spună care sunt realizările“, continuă pe un ton vizibil deranjat și enervat, Nicolae Robu.

În aceeași notă critică, Robu amintește faptul că USR s-a opus realizării Complexului Sportiv și de Agrement din Calea Lipovei, menționând faptul că, indiferent de opinia membrilor USR, de acordul sau dezacordul acestora, planurile sale pentru Timișoara vor fi concretizate și puse în aplicare!

banner 970 x 250