Marcel Vela, dă-ți masca jos! Torma, Borcean, Popescu, haideți în PMP!

untitled design set 970x90 px

Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, îl atacă dur pe președintele liberalilor cărășeni și anunță că oamenii pe care acesta vrea să-i mazilească au deschise ușile partidului pe care el îl conduce!

Excluderile din PNL Caraș-Severin anunțate săptămâna trecută au provocat valuri și au generat poziții ferme de susținere nu doar printre liberali, ci și în rândul adversarilor politici. Adrian Torma, Felix Borcean sau Hadrian Popescu sunt de multă vreme în dizgrația lui Marcel Vela și, automat, în a Biroului Politic Județean al PNL CS, structura de conducere care hotărăște, practic, tot. Propuși pentru a fi dați afară din partid, aceștia au generat însă reacții în lanț, semn că foarte mulți liberali nu sunt de acord cu asemenea decizii. De astfel de decizii radicale sunt deja pregătiți alții să profite, iar pierderile se pot dovedi catastrofale pentru PNL.

Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin, nu face niciun secret din faptul că și-i dorește altări pe cei pe care Marcel Vela nu-i mai are de mult la suflet. „PD-iști, PDL-iști și chiar PNL-iști, oameni de dreapta, veniți acasă! Văd bufoneria și prefăcătoria din ultima perioadă a autointitulatului lider politic al județulului Caraș-Severin, Senator, Președinte de Consiliu Județean, Ministru, Europarlamentar, Prim-Ministru și de ce nu, președintele României?! S-a trezit spiritul de războinic în om și ce zice!? Haideți să ne apucam de dat afară, culmea, pe acei oameni care mi-au adus voturi și speranța că aș putea fi președintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. În ceea ce mă privește, ghinion, omule! Știi de ce? Pentru că am avut «neșansa» să îmi dau doctoratul pe oameni”, i-a strigat Popovici lui Marcel Vela.

Popovici le-a numărat voturile celor de care PNL și-a propus să scape. I-au ieșit vreo 15.000. Adică, vreo 15.000 în minus pentru PNL odată cu excluderea lor din partid. „Vreo 15.000 de voturi distanță de visul neîmplinit. Pe numărate!”, a ironizat Popovici raterea președinției Consiliului Județean de către Marcel Vela.

Dar tirul acuzațiilor nu s-a oprit aici. În plus, a lansat o invitație deschisă oamenilor de care Vela și PNL șin neapărat să se lepede. „În ceea ce-l privește pe edilul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, îl apreciez pentru că nu a stat drepți la ordinele venite din stufărișul partidului și a dovedit că tinerețea trebuie luată în seamă. A mai dovedit un lucru: că este corect! Nu s-a pierdut în labirintul administrativ ($$$) moștenit, atunci când a preluat frâiele Caransebeșului! Băieți, mă rog ca în următorul BPJ sau cum s-o numi, să fiți înlăturați, să fiți dați afară! Vă aștept alături de mine! Sigur, în contrapartidă, unii își dublează doza de calmante, de prin Franța cumpărate!”, a mai afirmat Popovici, care îl recomandă pe colegul său de partid, fostul liberal Eugen Cismăneanțu, pentru a confirma tot ceea ce el a spus despre Marcel Vela.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru reacția liderului liberal Marcel Vela!