„Ritmuri în mileniul III”, pentru copii și tineri, la Berzasca

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Singurul festival-concurs de muzică ușoară la nivel național realizat în mediul rural a început astăzi la Berzasca. S-au înscris copii și tineri dornici de afirmare din întreaga țară.

Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Școala Populară de Arte și Meserii „Ion Românu” Reșița, Consiliul Local Berzasca, Primăria Berzasca și Casa de Cultură Berzasca organizează ediția a XX-a a Festivalului-Concurs de muzică ușoară „Ritmuri în mileniul III”.

Festivalul cuprinde două secțiuni:

‒ Secțiunea  I – tineri interpreți cu vârsta cuprinsă între 13-15 ani

promovare banner maxagro

‒ Secțiunea II – tineri interpreți cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani

Concurenții vor interpreta, cu ajutorul negativelor, melodiile înregistrate pe casetă audio sau CD/DVD. Lipsa de calitate de pe caseta audio sau CD/DVD poate atrage excluderea din concurs. Fiecare concurent va interpreta două piese diferite ca factură melodică și ritmică din care una obligatorie din repertoriul românesc.

Juriul va fi alcătuit din specialiști în domeniu. Obiectivul acțiunii este acela de a descoperi și lansa noi și valoroase talente din domeniul muzicii ușoare. Această ediție aniversară în Anul Centenarului și Patrimoniului va reuni voci din toată țara, aspiranți la statutul de artist în devenire și la notorietate.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/