Ritm, culoare şi bucate alese – elementele cheie pentru un Revelion de poveste, la malul Dunării

Dincolo de superstițiile și obiceiurile care bat la ușă în noul an, Sala de Evenimente – Alex Moldova Nouă continuă tradiția unui Revelion pe cinste, acolo unde muzica și voia bună te aşteaptă să pășești cu dreptul în 2020.

Mai sunt câteva zile de „lecturat” până la finalul volumului „Anul 2019”. În scurt timp se apropie acea zi în care tragem linie, ne amintim de lucrurile bune întreprinse și încercăm să le dăm uitării pe cele rele, după care începem să punem pe hârtie lucrurile pe care dorim să le facem în anul care vine. Mai important însă decât lista de wish pentru 2020 este că se apropie ziua asociată petrecerilor, iar oricât de mult am munci, oricât de obosiți am fi, e imposibil ca Anul Nou să treacă pe lângă noi neobservat.

Pentru cei superstițioși sau nu, însă, cu siguranță, pentru împătimiții petrecerilor, organizatorii revelionului găzduit de Sala de Evenimente – Alex vor avea grijă ca, la cumpăna dintre ani, paharele cu băuturi alese să nu fie niciodată goale, farfuriilor să nu le lipsească bucatele atent pregătite de bucătari cu renume, în timp ce, interpreții de muzică populară din Banat nu-i vor lăsa pe invitați să stea la masă în noaptea dintre ani, fără să încingă o horă.

Din cadrul meniului întocmit de chef Miky Vârtop nu vor lipsi: gustarea rece, gustarea caldă, sărmăluțele, felul principal și desertul. Pentru ca bucatele din meniu să fie acompaniate de băuturi pe măsură, open barul nelimitat va cuprinde: apă plată/minerală, cafea, bere, vin alb/roze, whisky și, evident, ceva rafinat pentru doamne și domnișoare. Totodată, cântăreața Roxana Mag & Band și Dj Kurent vor avea grijă să le încânte auzul celor prezenți și să-i determine pe invitați să danseze până-n zori.

Pentru cei interesați să petreacă noaptea dintre ani în stil autentic românesc, tariful pentru o persoană este de 220 de lei, în timp ce, tariful perceput unei persoane dintr-un grup de 12 invitați va fi de 200 de lei. Startul petrecerii va fi dat marţi, 31 decembrie, începând cu ora 20.00, Sala de Evenimente – Alex putând găzdui un număr de peste 400 de persoane. Rezervările pot fi făcute la numerele de telefon: 0723 282 836, 0735 505 111, 0728 886 664.