HC Caraş-Severin se desfiinţează?!

explo 1000x200

Salvată de Consiliul Judeţean în momentul în care Adrian Chebuţiu a renunţat la ea, echipa de handbal care a câştigat de trei ori Challenge Cup şi Cupa României traversează din nou momente grele.

Susţinută financiar de administraţia judeţeană şi câţiva sponsori, trupa lui Aihan Omer este mai subţire ca niciodată, atât numeric, cât şi valoric, iar asta se vede în clasament. După ce a renunţat la mai mulţi jucători de valoare din cauza pretenţiilor financiare pe care le aveau aceştia şi a fost lovită de ghinionul accidentărilor, HC Caraş-Severin nu s-a mai ridicat la nivelul din sezoanele precedente. Mai mult, întârzierea cu care se plătesc salariile l-a făcut pe Omer să mai piardă jucători. În aceste condiţii, în anturajul echipei se vorbeşte că, din toamnă, Reşiţa va dispărea de pe harta handbalului românesc. Cel puţin de pe prima scenă.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, omul care a salvat echipa atunci când Chebuţiu, proaspăt revenit din arest, anunţase desfiinţarea ei, îi linişteşte pe iubitorii sportului cu mingea mică. „În asociere cu noi, în Handbal Club Caraș-Severin au venit și Primăria Reșiței, respectiv a Caransebeșului, tocmai pentru a reuși să susținem HC CS, iar pe cale de consecință și Consiliul Județean cred că are obligația de a susține și fotbalul din Reșița, și fotbalul din Caransebeș”, a explicat Frunzăverde pentru expressdebanat.ro.

banner 970 x 250