Scandalul din telenovela ,,Gugu” continuă!

După ce piața de vechituri de pe Aleea Gugu din Reșița a stârnit adevărate controverse între primarul orașului Caransebeș și edilul-șef reșițean, autoritățile locale din Reșița doresc să lămurească întreaga conjunctură. Acestea au prezentat astăzi o serie de alte lămuriri, printr-un comunicat de presă.

Neînțelegerea a început în momentul în care Marcel Vela, primarul municipiului Caransebeș, s-a arătat nemulțumit de asocierea denumirii de gugulani cu comercianții de vechituri care își expun marfa în noul ocico reșițean. Din nevoia de a lămuri întregul conflict, autoritățile reșițene au ținut să specifice tare și răspicat faptul că obiectivul Piața de Vechituri și Piața Auto nu poartă numele de Gugu, în denumirea noului ocico nefiind făcută nicio asociere cu gugulanii. Strada pe care este situată administrativ piața de vechituri se numește Aleea Gugu, o alegere care nu are nicio legătură cu crearea unei imagini negative în jurul denumirii de gugulan, lămuresc autoritățile reșițene.

Până ca neînțelegerea să ia o amploare mai mare însă, reprezentanții executivului reșițean invită oficialii gugulani la masa de lucru, să analizeze situația.

,,Consiliul Local al Municipiului Reşiţa, primarul municipiului Reşiţa îşi arată disponibilitatea şi deschiderea faţă de Consiliul Local al Municipiului Caransebeş, primarul municipiului Caransebeş şi formulează o invitaţie călduroasă aleşilor locali de la nivelul municipiului Caransebeş la o şedinţă de lucru a Consiliului Local al Municipiului Reşiţa, în care eventualele neînţelegeri vor putea fi clarificate”, potrivit comunicatului de presă transmis astăzi pe mailul redacției contact@expressdebanat.ro .

În cazul în care nu se instalează liniștea, însă, organele de conducere ale orașului de pe malul Bârzavei sunt decise să acționeze în consecință. Cel puțin, asta reiese din comunicatul de presă transmis astăzi.

,,În cazul în care atacurile referitoare la municipiul Reşiţa, primarul municipiului Reşiţa, Consiliul Local al Municipiului Reşiţa şi Primăria Municipiului Reşiţa vor continua, sub diferite forme de manifestare, ne rezervăm dreptul de a lua poziţie şi de a acţiona în consecinţă”, se arată în comunicatul de presă.