Ripensia și-a pregătit biletele de Antalya! Roș-galbenii fac un cantonament „la căldură” și se reunesc la mijlocul lui ianuarie

Două dintre echipele timișorene de liga secundă se vor pregăti în cantonamentul de iarnă sub soarele blând al Turciei. După ACS Poli, și Ripensia merge în Antalya, după o reacomodare la efort pe plan local. După un ultim trial în data de 12 decembrie, fotbaliștii vor reveni la antrenamente în data de 14 ianuarie. Cât despre retur, conducerea spune că echipa va juca și pe „Dan Păltinișanu”, dar și în Ciarda Roșie.

După două săptămâni de antrenamente la Timișoara, ripensiștii vor pleca spre Antalya, unde vor sta în perioada 28 ianuarie – 8 februarie. Deocamdată, nu este stabilită și locația exactă unde va sta cazată echipa. Jucătorii vor merge cu autocarul până la aeroportul din Belgrad, de unde vor zbura spre Antalya cu Turkish Arilines. „Acum am cumpărat bilete de avion. Urmează să stabilim locația exactă”, spune președintele clubului, Dumitru Mihu. În principiu, clubul dorește să joace cinci amicale în Turcia.

Pentru transferuri, cei de la Ripensia nu vor să aducă mulți jucători și caută în principal fotbaliști români. „Vom aduce câțiva jucători, probabil din România, și preferăm din zonă. Plecări nu vor fi, în principiu”, a explicat președintele Mihu. Miercurea trecută, clubul a organizat un trial la care s-au prezentat 23 de jucători. Cei mai cunoscuți sunt internaționalul de 18 ani Denis Casian, cedat de ACS Poli la Centrul Național de Pregătire, sau Laurențiu Tudor, fotbalist din Cugir care anul trecut a jucat la Ripensia.

Altfel, în primăvară, ripensiștii vor juca și în Ciarda Roșie, dar și pe „Dan Păltinișanu”. În principiu, toate meciurile televizate se vor juca pe cel mai mare stadion din oraș, iar pentru celelalte, se vor lua decizii punctuale. „Vom vedea în funcție de adversar, în funcție de condițiile meteo, în funcție de ce doresc antrenorii. Meciurile televizate, pe «Dan Păltinișanu», pentru că acolo sunt cele mai bune condiții de transmitere”, a mai spus Dumitru Mihu.