Cursuri şcolare suspendate şi marţi, 18 decembrie!

Ministerul Educaţiei Naţionale confirmă că în judeţul Timiş cursurile şcolare rămân suspendate şi marţi, 18 decembrie. În Caraş-Severin au fost închise azi câteva zeci de unităţi de învăţământ. Ce va fi mâine?

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, autoritățile din județele Mehedinți și Timiș au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situații de urgență, suspendarea integrală a cursurilor școlare pentru ziua de luni, 17 decembrie, precizează MEN, într-un comunicat de presă remis redacţiei în această după-amiază.

„Din motive similare sau din cauza unor probleme de alimentare cu energie electrică, tot astăzi, 17 decembrie, nu s-au desfășurat cursuri în mai multe unități de învățământ din țară: Arad (40), Argeș (13), Bihor (9), Caraș-Severin (33), Cluj (1), Dolj (2), Hunedoara (33), Maramureș (4), Olt (1), Satu Mare (10) și Vâlcea (35). Pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Timiș suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă și pentru mâine, 18 decembrie. De asemenea, marți, 18 decembrie, ca urmare a vremii nefavorabile sau a unor avarii la rețeaua de energie electrică nu se vor susține ore de curs în unități de învățământ din județele Arad (40), Mehedinți (24) și Vâlcea (1)“, se mai spune în comunicatul MEN. Acesta mai precizează că informațiile de mai sus au fost comunicate de inspectoratele școlare județene, în cursul zilei de 17 decembri, la ora 12:00 şi că se va reveni cu actualizări pe măsură ce acestea vor fi transmise Ministerului Educației Naționale.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Potrivit ISU Banat, în Caraş-Severin sunt în continuare nealimentate total sau parţial cu energie electrică 46 de localităţi. „Vor rămâne închise şi mâine, 18 decembrie, şcolile din localităţile unde nu se remediază alimentarea cu energie electrică“, informează ISU Banat.

Sursă foto: hotweek.ro.

banner 970 x 250