Ripensia încheie anul pe terenul greu din Ciarda Roșie. Ce spune Alexandru Pelici despre meciul cu Luceafărul Oradea?

Roș-galbenii de la Ripensia termină anul cu un meci cu Luceafărul Oradea acasă, în a doua etapă  a returului. Timișorenii revin pentru a doua oară în Ciarda Roșie, dar ar fi dorit să joace pe „Dan Păltinișanu”, deoarece terenul din cartierul din sud-estul orașului se prezintă destul de prost.

Pentru acest meci sunt accidentați Adrian Ungureanu, Claudiu Apro și Gabriel Stoi. Pelici spune că terenul va fi destul de prost. „Este ultimul meci din acest an şi sperăm să încheiem cu o victorie. Ne dorim acest lucru. Ar fi frumos să legăm trei victorii la rând. Va fi, din nou, un meci împotriva unei echipe care se află, exact ca şi noi, în zona «nisipurilor mişcătoare». Sperăm să putem exploata avantajul terenului propriu. Asta în ciuda faptului că în Ciarda Roşie se anunţă să fie, mai mult decât fotbal, o luptă în noroi”, a declarat tehnicianul Timișoarei.

Ripensiștii ar fi dorit să joace și acum pe „Dan Păltinișanu”, unde deși tribunele sunt goale, terenul mare și mai bun avantajează o echipă de profilul celei bănățene. Pentru că sâmbătă sunt cupe europene de rugby și Luceafărul a jucat duminică, bihorenii nu au dorit să evolueze joi. „Am încercat să le propune celor de la Luceafărul să jucăm joi. Exista această posibilitate. Dar ei joacă duminică şi era prea puţin timpul pentru refacere”, a explicat Pelici după victoria cu Brăila.

După acest meci, Ripensia nu intră în vacanță. Miercuri, la ora 12, clubul organizează în Ciarda Roșie un trial pentru jucători. Până atunci, meciul de sâmbătă începe la ora 11, cu bilete la preț de 10 lei.

Sursa foto: ripentimisoara.ro