Poți veni, Moș Nicolae! Timişoara e pregătită! [FOTO]

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

E ajun de Moș Nicolae! Centrul orașului de pe Bega a adoptat moda cea mai recentă: luminile de sărbătoare. Zeci de tarabe îi așteaptă pe localnici: de la mâncare, vin fiert, haine traiditionale, la bețe decorative, vânzătorii au de toate! Moș Nicolae se poate ridica din conștiința celor care cred în el și poate porni în ritmul unui bătrân care există de când există planeta, spre Timișoara! Totul e pregătit.

Nuielele tradiționale, specifice venirii lui Moș Nicolae, sunt fixate de privirile oricărui copil care traversează centrul Timișoarei la ora aceasta. Însoțit, bineînteles. Nu doar de părinți, ci și de o emoție specifică perioadei. Dincolo de privirile acestor copii și dincolo de emoție, stă afacerea cu nuiele: „cinci lei nuiaua!”, spun comercianții care nu conștientizează emoția celor mici. Nici cei mici nu conștientizează afacerea. E totul bine. E totul firesc!

Alte tarabe îi așteaptă pe cei mari cu vin fiert. Există de toate, pentru toată lumea. Și există pace, parcă, pentru toată lumea. Centrul Timișoarei este al tuturor la acest moment. Și nimeni nu îl vrea doar pentru sine. Deși este frumos, deși este aranjat! E loc pentru toată lumea în hainele de sărbători ale Timișoarei!

Muzica se aude de pe scena amplasată în fața Operei. Dar pare că se aude, de fapt, de pe o scenă cosmică, pe care o poartă fiecare în palmele înghețate. Pare că se aude dinspre fiecare!

promovare banner maxagro

E seara de Sfântul Nicolae în Timișoara! Totul e pregătit! Moșule, ridică-te din univers și vino! E totul pregătit!

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/