Nicolae Robu nu a uitat că e profesor. Ce mesaj le-a transmis elevilor de nota 10?

Primarul Nicolae Robu nu se dezminte de „vocația” inițială, de dinainte să intre în politică, cea de profesor. Edilul i-a premiat pe toți elevii cu media 10 din Timișoara și le-a transmis că ei vor avea un rol foarte important în ridicarea vieții din comunitate.

Am avut Gala Excelenței, am premiat 503 copii care au obținut media 10. Am fost la ceremonie, unde am prezentat un mesaj de apreciere, de prețuire, de încurajare: să continue pe drumul acesta, pentru că o comunitate are nevoie de elite și cu ei se va construi viitorul, cu ei pe post de locomotive. Într-o comunitate este loc de genii, cum este loc de oamenii simpli, care merită să fie la fel de apreciați și de prețuiți dacă își fac treaba”, a precizat edilul.

De altfel, recent, primarul a decis să cheme la munca de măturat străzile beneficiarii de ajutor social care sunt apți de muncă, în ideea de a-i face să contribuie la comunitate. Edilul a anunțat că urmează o premiere a artiștilor, dar și a elevilor cu media 10 la examenul de Bacalaureat și a olimpicilor.

upt 1000x100