UPDATE. Crimă, urmată de sinucidere! Descoperire șocantă într-un bloc din Oravița! Un polițist și iubita lui, găsiți decedați în casă!

Martorii vorbesc despre două crime oribile, produse într-o locuință din Oravița, noaptea trecută. Un polițist de la Transporturi Feroviare și concubina lui au fost găsiți morți în locuință, iar scena este una desprinsă din filmele horror!

Sfârșit cutremurător pentru doi tineri care locuiau într-un apartament din blocul ANL din Oravița. Cei doi au fost găsiți decedați în această dimineață. Alarma a fost dată de mama bărbatului, care s-a speriat pentru că fiul ei de 37 de ani, polițist la Transporturi Oravița, nu răspundea la telefon și nici la ușă. Primii care au intervenit au fost pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, după apelul la 112 făcut la ora 8.48, cu scopul de a debloca ușa. Odată cu descoperirea șocantă, locuința, dar și intrarea în bloc au fost izolate, iar la fața locului sunt așteptați să ajungă anchetatorii.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița este găsit în locuință decedat. În locuință a fost găsită și concubina acestuia (35 de ani), de asemenea decedată. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, transmite Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Nu se știe cu certitudine dacă e vorba despre crimă urmată de sinucidere sau dacă cei doi ar fi avut vreun dușman. Martorii spun însă că cei doi ar fi murit înjunghiați. Cert este că în acest caz nu a fost folosită arma polițistului, pistolul său aflându-se la sediul din Oravița.

Cei doi tineri aveau o fetiță în vârstă de 1 an.

UPDATE, ora 13.30

Potrivit primelor concluzii trase la fața locului de anchetatori, este vorba despre o crimă, urmată de sinucidere. Cel mai probabil, polițistul și-a ucis concubina, după care și-a pus capăt zilelor. Din informații neconfirmate încă oficial, femeia a fost găsită dezbrăcată, în baie, iar bărbatul, în cameră.

banner 1000 x 100 hd