Ripensia, cu avionul spre ultima deplasare a turului, în Colentina. Alexandru Pelici: „Trebuie să avem curaj”

Ripensia Timișoara joacă sâmbătă pe terenul formației Daco-Getica București, fosta Juventus, echipă retrogradată din prima ligă. Roș-galbenii au plecat cu avionul spre Capitală, unde vor juca pe arena din cartierul Colentina.

Deocamdată, Ripensia rămâne pe locul 17, unul retrogradabil, iar Alexandru Pelici își îndeamnă elevii să fie curajoși. „Sperăm să facem un joc bun. Vom evolua împotriva unei echipe din partea a doua a clasamentului. Am arătat că atunci când suntem conectaţi şi nu ne este teamă de joc, când suntem motivaţi, putem juca de la egal la egal cu orice formaţie. Am demonstrat acest lucru în partidele contra grupărilor din prima parte a clasamentului. Trebuie să avem curaj şi să jucăm ceea ce ştim şi ceea ce putem. Sperăm să ne întoarcem cu un rezultat bun, cu punct sau cu puncte. Daco-Getica este o echipă bună, cu jucători buni în componenţă, cu un antrenor bun şi tânăr, motivat să facă performanţă. Noi ne dorim însă să ne întoarcem acasă cu un rezultat favorabil”, a declarat antrenorul ripensist.

Nu va fi însă chiar așa ușor, deoarece timișorenii au absențe importante. Adrian Zaluschi este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Adrian Ungureanu este în continuare accidentat, iar Marius Toma este în recuperare. Meciul din Colentina începe sâmbătă, la ora 11 și nu e televizat.

Sursa foto: ripensiatimisoara.ro