Mediul academic și oamenii de afaceri timișoreni, spre PRO România?! „E un nucleu bun la Timiș!”

Nicolae Bănicioiu, prim-vicepreședintele PRO România, susține că mai mulți întreprinzători și membri ai comunității academice timișorene vor intra în politică alăturându-se partidului condus de Victor Ponta!


Fostul ministru al sănătății a fost ieri, la Reșița, iar astăzi se va întâlni cu simpatizanții din Timișoara. Potrivit lui Bănicioiu, întâlnirea ar putea fi una cu surprize. „E un un nucleu bun la Timiș, sunt discuții cu oameni care n-au mai făcut politică. Timișul e din zona în care există foarte mulți întreprinzători privați, e mediu universitar, ar fi o mișcare în sensul ăsta spre noi. Să vedem cât sunt ei de abili în a se organiza, pentru că sunt oameni care n-au mai făcut politică”, a afirmat deputatul.

Întrebat fiind despre procentul pe care PRO România l-ar avea în cele mai recente sondaje, prim-vicepreședintele partidului a spus că pentru județul Timiș calculele și speranțele partidului sunt destul de mari. „Nu pot da acum cifre, evit să vorbesc de sondaje, chiar dacă Timișul e o zonă care ne pare favorabilă nouă astăzi. Dar dacă nu ai o organizare pe măsură, pierzi trei, patru sau chiar cinci procente instant în ziua votului. Întâi să avem organizare, apoi ne facem o predicție mai aproape de ce trebuie să fie”, a mai spus Nicolae Bănicioiu.