Derby-ul Banatului la volei feminin! Agroland vrea o nouă victorie cu CSM Lugoj

UVT Agroland Timișoara va fi gazda primului derby cu CSM Lugoj din acest sezon. Timișorencele au obținut o victorie importantă pe terenul Științei Bacău, dar știu că dacă nu bat și echipa lugojeană, succesul din deplasare a fost degeaba.

Sezonul trecut, Lugojul nu le-a luat niciun set timișorencelor. Acum, Bogdan Paul se așteaptă la un meci mult mai greu. „Victoria de la Bacău se anulează în condițiile în care noi nu reușim să obținem 6 puncte în campionat în următoarele două întâlniri. Fetele știu că meciul de sâmbătă este teribil de important și sigur că el ne va asigura un moral bun pentru următoarea perioadă de pregătire și jocuri. Lugojul are un joc cel puțin la fel de bun ca cel din sezonul precedent. Lugojul a fost tot timpul o echipă care în afară de tradiția pe care o are și continuitatea, în fiecare sezon a avut echipă competitivă. În fiecare sezon, Lugojul a câștigat meciuri interesante cel puțin acasă. În fiecare sezon, Lugojul a creat problemele multor echipe. Sunt convins că o va face și sezonul acesta și este o candidată serioasă pentru ocuparea unei poziții de play-off. Sunt absolut convins că vor fi meciuri mult mai tari în acest sezon”, a declarat Bogdan Paul.

Daniela Lupescu a optimistă, deoarece spune că echipa e mult mai omogenă acum. „Am avut și anul trecut meciuri cu Lugojul, se poate spune că ne-am obișnuit. Sper să câștigăm. Plecăm cu un moral ridicat. Dacă se întâmplă ceva, Doamne ferește, să pierdem sau să nu câștigăm unele puncte, meciul de la Bacău se anulează practic. Echipa Lugojului și anul trecut și anul acesta este la fel din punctul meu de vedere. Au jucătoare bune, care luptă pentru fiecare punct, o atmosferă foarte bună în echipă. Sperăm să facem noi față cu brio și să ne facem noi meciul. Noi ca echipă ne-am mai omogenizat, suntem mai angrenate ca echipă. A venit Teodora Pusic, a revenit și Maeva Orle pe postul ei principal. Sperăm să dăm bice pentru meciul de sâmbătă. Va fi un weekend greu și un weekend frumos dacă vom câștiga sâmbătă”, a precizat Lupescu.

Meciul începe sâmbătă seara, de la ora 19, la Sala Oituz.

Sursa foto: facebook.com/AgrolandVolei