Ripensia a terminat cantonamentul din Antalya cu o victorie cu sârbii de la Proleter Novi Sad

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Ripensia Timișoara a avut azi ultimul amical din cantonamentul din Antalya, câștigat cu 2-1 cu sârbii de la Proleter Novi Sad, locul 7 din prima ligă a țării vecine. Anterior, în stagiul de pregătire din Turcia, roș-galbenii au mai câștigat partidele cu coreenii de la Daejeon Citizen și bosniecii de la Celik Zenica, dar au pierdut jocurile cu U Craiova 1948 și cu rușii de la Sibir.

Ripensia a deschis scorul în minutul 5, prin Vlad Chera, care a marcat din opt metri, după o reluare a lui Călin Toma. Scorul a crescut în minutul 13, când Chera a obținut un penalti. Cel care a transformat a fost Călin Toma. Diferența se putea mări până la pauză, dar Zaluschi a ratat singur cu portarul. Din minutul 42, Gabriel Stoi a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 41, dar conform înțelegerii dintre cele două echipe, fotbalistul a fost doar înlocuit.

În repriza secundă, Proleter a marcat abia în minutul 82, după o acțiune pe contraatac. Ulterior, arbitrii amicalului au dat două cartonașe roșii, o dată pentru cumul de galbene, iar apoi, pentru lovire cu pumnul. Deoarece plavii nu mai aveau jucători disponibili pentru înlocuiri, au terminat meciul cu nouă oameni.

untitled design set 970x90 px

Ripensia: Păduraru – A. Popa, Tînc, Ţieranu (‘72, Apro), Străuţ – Stoi (‘41, Burdeţ), Anghelina– Chera (‘61, Cluci), Zaluschi (‘61, Dumiter), C. Toma (‘61, Bădăuţă) – Mansour (‘72, Istrătescu).

Ripensia va reveni vineri în România. Următorul meci va fi miercuri, 13 februarie, la Timișoara, cu UTA.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/