Protecţia mediului şi gestionarea deşeurilor, seminar pentru agenţii economici din Timiş

Programul anual al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş de informare a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale în diferite sectoare de activitate debutează mâine, 8 februarie, cu seminarul dedicat mediului, având ca temă „Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor“.

Organizat în parteneriat cu Garda Națională de Mediu, seminarul are loc vineri, 8 februarie 2019, cu începere de la ora 10.00, în Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș, din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22. Seminarul va fi susținut de Lavinia Alina Căluşeru, comisar şef al Comisariatului Județean Timiș – Garda Națională de Mediu, şi Teodora Țoia, comisar în cadrul aceleiaşi instituţii.

„Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări-răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere“, precizează Alina Milin, consultant cameral.

Participarea membrilor CCIA Timiș este gratuită. Taxa de participare pentru firme ne-membre este 100 lei + TVA/persoană.

În cursul anului trecut, CCIA Timiș a organizat în cadrul  programului de informare și instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale, în colaborare cu instituții ale administrației publice centrale și locale, firme de consultanță, ONG-uri, alte entități, un număr de 20 seminarii tematice, la care au participat peste 1500 agenți economici.