ACS Poli a suferit a treia înfrângere în amicalele din Antalya, de data aceasta, cu o formație din Kazahstan

ACS Poli a pierdut și al treilea meci de pregătire disputat în Antalya, la scorul de 3-2, cu kazahii de la FK Okzhetpes Koksheta, formație nou-promovată în prima ligă a țării de dincolo de Urali. Partida a început cu întârziere, din cauză că în stațiunea Side a plouat 12 ore neîntrerupt, dar până la urmă meciul s-a jucat.

De altfel, echipa din Kazahstan a înlocuit un meci programat inițial cu Fredericia, echipă de liga secundă daneză. Poli a deschis scorul în minutul 37, după o reluare cu capul a italianului Lorenzo Paramatti, numit căpitan la acest meci de Valeriu Răchită. În minutul 41, Bîrnoi a fost accidentat și înlocuit cu Octavian Drăghici, iar kazahii au întors ulterior scorul. Mai întâi, în minutul 41, la o fază similară cu golul marcat de timișoreni, iar apoi, au marcat după o greșeală a lui Bilia.

Înainte de pauză, formația din Kazahstan a avut și un șut în bară, astfel că scorul la jumătatea meciului a rămas 2-1. Diferența a crescut însă în minutul 58, după ce Drăghici a pierdut o minge. Până la urmă, în minutul 65, tot Tavi Drăghici a redus diferența, dar Poli nu a mai găsit resurse să egaleze. Pe final, tot adversarul a mai avut o bară.

ACS Poli: Cr. Avram – Bilia, Paramatti, Ghidurea, Vl. Olteanu – D. Munteanu, Codrea – Roulez, L. Oprea, Bîrnoi – Golda.

Au mai intrat: Drăghici, Began, Motreanu, Dav. Pop, Rogoveanu, Stere, Românu.

ACS Poli are un nou meci de verificare sâmbătă, cu ucrainenii de la FC Lvov.