Ripensia a pierdut incredibil, la ultima fază, la Pitești. Echipa lui Pelici a condus la pauză

Ripensia Timișoara a cedat cu 2-1 în deplasare la FC Argeș Pitești, după un gol primit în urma unei faze la care portarul Horațiu Moldovan a fost păcălit. Timișorenii au condus la pauză după golul lui Andrei Dumiter, dar au fost egalați de fostul reșițean Vasile Buhăescu, iar apoi, Ionuț Șerban a dat lovitura pentru gazde.

Partida s-a desfășurat într-un mare anonimat, întrucât a fost devansată, deoarece sâmbătă la Pitești urmează o competiție de atletism. FC Argeș nu a reușit să pună mare pericol la poarta lui Moldovan în prima repriză. Ripensia a avut ocaziile sale în schimb. Mai întâi, Grecu a parat un șut al lui Dumiter, pentru ca Mansour să reia cu capul pe lângă poartă. Dumiter, atacantul Ripensiei, a înscris în minutul 32, după o acțiune personală. Tânărul timișorean a trecut prin apărarea argeșeană și a marcat cu un șut peste portar de la 10 metri. Jocul avea să se schimbe total în repriza secundă.

În minutul 52, FC Argeș a reușit egalarea. Vasile Buhăescu a marcat cu latul, după o fază creată de Buleică și Barbu. Piteștenii au continuat să atace poarta lui Moldovan, care a intervenit bine la două ocazii ale lui Florescu. Mansour a ratat incredibil un șut din 6 metri. Pentru FC Argeș, Năstăsie a expediat un șut-centrare milimetric pe lângă poartă. În prelungiri, Ionuț Șerban a bătut lung o lovitură liberă, mingea a căzut cu pământul și s-a dus la colțul lung, fără ca Moldovan să mai poată face ceva, mai ales că a fost ultima fază a jocului.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

FC Argeş: N. Grecu – Turda, Vişa, Hreniuc (Ed. Florescu 46′), Şerbănică – Buleică, Andr. Panait, R. Costin (I. Şerban 59′), I. Năstăsie (A. Popa 83′) – Ct. Barbu, Buhăescu

Ripensia: H. Moldovan – Ad. Popa , Tînc, Apro, Străuţ – Stoi, Burdeţ – Chera (Dobie 80′), Dumiter (Al. Popovici 57′), C-tin. Stoica (Oct. Drăghici 66′) – Mansour

Ripensia va juca din nou joi de la ora 20, pe „Dan Păltinișanu”, cu Petrolul Ploiești.

banner 970 x 250