Nu doar mamele sunt sărbătorite primăvara. La Timișoara se sărbătorește și Ziua Tatălui

1000x100 (5)

Mamele sunt sărbătorite anual tot de 8 Martie, în cadrul Zilei Internaționale a Femeii, dar în ultimii ani, nici tații și bărbații nu se lasă mai prejos. Iar dacă prima lună a primăverii este prin excelență dedicată reprezentantelor sexului frumos, în luna mai, în trendul internațional, și bărbații vor fi sărbătoriți.

La fel ca și în anii precedenți, la Timișoara se va organiza Ziua Tatălui. Evenimentul va avea loc duminică, 12 mai, și este organizat de Asociația Alo Tata. Locația este deja clasică, Parcul Copiilor din Timișoara, unde tăticii sunt invitați să vină la joacă cu cei mici. Evenimentul poartă și anul acesta denumirea „Alo! Tata! E ziua ta!”.

Timp de opt ore, în parc vor avea loc mai multe evenimente. „A 5-a ediție pregătește o mulțime de activități distractive și creative! Copiii și părinții sunt așteptați deopotrivă, în Parcul Copiilor din Timișoara, duminică, între orele 10:00-18:00”, este mesajul postat în evenimentul organizat pe Facebook, despre care peste 1000 de persoane s-au arătat interesante.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Intrarea la Ziua Tatălui va fi liberă.

Sursă foto: alotata.ro

banner 970 x 250