„Gaudeamus Igitur” va răsuna în centrul orașului de pe Bega pentru absolvenții Universității de Vest

Peste 1.500 de absolvenți sunt așteptați să participe la ceremonia de absolvire a studenților Universității de Vest din Timișoara! Pentru prima dată în România, acest eveniment se va transforma într-un moment public inedit, prilejuind o sărbătoare pentru întreaga comunitate!

Universitatea de Vest din Timișoara, una dintre cele mai prestigioase, motivate și dinamice instituții de profil din România, reușește să aducă în spațiul public timișorean o premieră absolută vineri, 10 mai. În cadrul acesteia, sunt invitați toți cei interesați, timișoreni și vizitatori ai orașului, alături de părinți, cadre didactice, elevi, angajatori parteneri ai UVT, pentru a-i aplauda pe absolvenții UVT din promoția acestui an.

De această dată, în premieră, într-un an special, când se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din 1989, comunitatea academică și absolvenții UVT vor fi prezenți în Piața Victoriei, marcând un moment care nu va rămâne doar în memoria colectivă a comunității universitare, ci se va înscrie, cu siguranță, și în memoria orașului Timișoara.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Ziua de sărbătoare va alterna momente artistice, ceremoniale și multă bună dispoziție, în cele două locații centrale alăturate din centrul Timișoarei, Piața Libertății și Piața Victoriei. Principalele repere ale maratonului din după-amiaza evenimentului, organizat în premieră de către UVT în mijlocul comunității timișorene, vor fi:

banner 970 x 250
  • Piața Libertății, ora 17.00: Sosirea studenților și interacțiune cu angajatorii la standurile de prezentare, unde se vor afla companii mari și foarte mari, locale, ori naționale sau internaționale, începând cu partenerii principali ai evenimentului, BCR, FLEX și APTIV;
  • Piața Victoriei, ora 18.45: Flash Mob organizat de Facultatea de Educație fizică și Sport din UVT;
  • Piața Victoriei, ora 19.00: Ceremonia de absolvire a UVT din 2019, când vor fi premiați șefii de promoție ai celor 11 facultăți din UVT, la finalul căreia rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea, va transmite absolvenților și alumnilor UVT, dar și timișorenilor și vizitatorilor prezenți, mesajul său de apreciere;
  • Piața Libertății, după ora 20.30: Party organizat de comunitatea alumnilor UVT sub genericul „UVTerra Blue Sensation”, care va cuprinde trei ore de open-space dance-party, în care vor fi prezenți trei DJ, vor fi proiectate producții vizuale pe clădiri, vom descoperi surprize de gheață și statui vivante, dar alte momente pregătite de UVT și partenerii săi din Timișoara, pentru o seară memorabilă.