Studenții de la Reșița, învățați să voteze pentru viitorul lor

În cadrul campaniei apolitice de promovare a participării la vot „Votează pentru viitorul tău”, Asociația Nevo Parudimos organizează mâine, 10 mai, începând cu ora 10.30, în incinta Universității Eftimie Murgu Reșița, o întâlnire cu Mihai Roșioru, reprezentant al Parlamentului European.

Acesta le va prezenta studenților și elevilor prezenți la eveniment mai multe materiale cu privire la rolul Parlamentului European și la modul în care acesta funcționează. „Întâlnirea va debuta cu o prezentare susținută de Mihai Roșioru și va continua cu o sesiune de discuții deschise și întrebări din partea elevilor și a studenților”, informează reprezentanții Nevo Parudimos.

Campania „Votează pentru viitorul tău a fost inițiată de Asociația Nevo Parudimos împreună cu Asociația Kreativ Research, Fundația Activity, Express de Banat, Liga Studenților din UEMR ș.a..

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Scopul campaniei este de a crește prezența la vot în special a tinerilor cu drept de vot din municipiul Reșița și împrejurimi. Obiectivele campaniei vizează: creșterea nivelului de cunoaștere a populației în legătură cu rolul Parlamentului European și al instituțiilor europene; creșterea participării la vot a tinerilor și nu numai.

Sursă foto: arhivă EdB 2015.

banner 970 x 250