Rigoare germană în dichis bănățean, brandul anului! Valorile Medici’s, valorile Timișoarei!

explo 1000x200

Clinicile Medici’s au primit Trofeul de Excelență „Brandul Anului” în cadrul Galei organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Timiș!

Râvnitul premiu a fost înmânat familiei Bădescu pentru rebrandingul profesionist și noua imagine de marcă Medici’s. „Am crescut într-un loc de poveste, unic și minunat. Le mulțumim fiecăruia dintre cei 200 de membri ai Medici’s, pentru crearea unei echipe excepționale și performante. Și, cel mai mult, le mulțumim tuturor celor peste 100.000 de pacienți ai noștri, celor peste 50.000 de abonați permanenți și celor peste 400 de companii-client, care ne-au acordat încredere zi de zi, chiar și atunci când am greșit. Mulțumim foarte mult Timișoarei. Valorile noastre sunt valorile Timișoarei și ne regăsim cu totul în ceea ce este Timișoara”, a afirmat dr. Adrian Bădescu, CEO Medici’s.

Medici’s înseamnă în primul rând servicii medicale de calitate, oferite într-un ambient prietenos, în totală antiteză față de modul în care se prezintă sistemul sanitar românesc de stat. Medici’s este un creator de standarde de sănătate și aduce medicina foarte aproape de om. Medici’s înseamnă totodată grijă față de pacient, personal medical de înalt professionalism și aparatură medicală de top.

tmc 640

Medici’s asigură servicii de sănătate pentru cca 400 de companii și pentru cca 50.000 de abonați. Mai mult, face servicii medicale pentru aproape toate firmele de asigurări din țara noastră, precum și pentru unele firme de asigurări din UE care încă nu și-au deschis sediu propriu în România.