REZULTATE FINALE la Consiliul Judeţean

Candidatul USL la Consiliul Judeţean este câştigătorul cursei electorale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Deşi nu a adunat jumătate din voturi, potrivit noii legi electorale, Sorin Frunzăverde va fi la conducerea judeţului pentru încă patru ani.

Rezultatele finale ale alegerilor de duminică, după numărarea voturilor din cele 357 de secţii, îl dau câştigător pe candidatul USL, Sorin Frunzăverde, care s-a impus cu 47,8 la sută din voturi. Pe locul al doilea în preferinţele electoratului s-a situat candidatul PP DD, Paul Purea, cu un procent de 18,08 la sută. Ion Tabugan, din partea UNPR, a obţinut 11, 94 la sută din voturi, iar Lenuţa Ciurel, candidatul PDL,ocupă locul al patrulea, cu 10,75 la sută.

USL este pe primul loc şi în ceea ce priveşte numărul voturilor pentru listele de consilieri judeţeni, cu 18 mandate. PDL a obţinut cinci mandate de consilieri judeţeni, PP DD, patru, în timp ce UNPR va trimite în forul judeţean trei consilieri.

Comments

  1. nicky says:

    Unde sunt cele 65 % cu care se impauna Frunzaverde.Cu 47% se situeaza sub media USL.Se pare ca nu mai e o locomotiva.Nu mai e nici macar sef de gara ci un biet franar care a castigat in lipsa unor contracandidati de notorietate si valoare politica.