Rezultat negativ! Cărășeanul întors recent din Italia nu are coronavirus!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Rezultatul testului efectuat în această dimineață a arătat că pacientul de 70 de ani, întors la începutul săptămânii din Veneto, o zonă zero la ora actuală în Italia, nu are coronavirus. 

Următorul pas este ca bărbatul să fie scos de la izolare și tratat ca orice alt pacient la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Acesta va fi dus într-un salon obișnuit, unde, în urma unor analize suplimentare, va primi tratamentul adecvat.

De asemenea, întrucât rezultatul testării pentru coronavirus a fost negativ, potrivit buletinului de analize de la Institutul „Victor Babeș” din Timișoara, și familia bărbatului din comuna Lăpușnicu Mare va fi scoasă din izolare.

promovare banner maxagro Muzeul TM

CITEȘTE ȘI: Cărășean întors din zona roșie a Italiei, izolat la Reșița!

La nivelul județului Caraș-Severin, potrivit Direcției de Sănătate Publică, astăzi la ora 12.00 erau 46 de persoane izolate la domiciliu (Reșița – 10, Caransebeș – 9, Eftimie Murgu – 1, Armeniș – 1, Teregova – 2, Anina – 4, Cornea – 1, Feneș – 1, Lăpușnicu Mare – 1, Oravița – 5, Șoșdea – 3, Bocșa – 1, Comorâște – 1, Băile Herculane – 2, Câmpia – 4). Alte 6 persoane au ieșit deja din izolare. Nicio persoană nu se află în carantină.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/