Revoluţionarii ameninţă cu acte de violenţă

Prezenţa viceprimarilor Reşiţei şi a mai multor directori de instituţii ale Consiliului Judeţean alături de prefectul judeţului, Octavian Ţunea, de primarul Mihai Stepanescu şi de preşedintele administraţiei judeţene, Sorin Frunzăverde, pe scena din Piaţa 1 Decembrie cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale i-a scos din sărite pe revoluţionari.

Cele câteva zeci de revoluţionari s-au săturat de politicienii şi şefii de instituţii care nu ratează niciun eveniment pentru a ieşi în faţă şi nu au ezitat să-i critice în public pe aceştia. “Nu trebuiau să fie toţi acolo. Era destul să fie preşedintele judeţului, prefectul şi primarul oraşului. Alţii nu-şi aveau rostul. Sunt profund dezamăgit. Se poate şi fără titulaturi. De ce trebuia să fie anunţaţi ca ingineri sau doctori?”, a răbufnit Dumitru Alexa.

Revoluţionarii au depus o coroană de flori la troiţa din Piaţa 1 Decembrie, apoi au lansat o serie de ameninţări. “Vor urma multe acţiuni ale revoluţionarilor, care vor culmina cu faptul că nu vom lăsa, în ziua de 21, pe nimeni să vorbească. Este ziua revoluţionarilor şi nu o să le dăm voie. Îi primim la depunerea de coroane, dar nu le dăm cuvântul”, susţine acelaşi Alexa. Liderul Asociaţiei Luptătorilor în Revoluţia din Decembrie ’89 nu se opreşte însă aici. “Avem oameni în greva foamei în toate oraşele mari. Eu nu sunt pentru greva foamei, eu sunt pentru ruperea oaselor, ca în ’89. Trebuie să-i pedepsim pentru că şi-au bătut joc de tot poporul. Să se ducă la puşcărie, ori să le rupem capul şi oasele”, a mai spus Dumitru Alexa.