Revoluționar din Timișoara, mesaj pentru Alina Gorghiu: „Caracter murdar și duplicitar”

alina gorghiu

Alina Gorghiu, parlamentar PNL de Timiș și președintele Senatului României, le-a transmis românilor „să uite traumele de la Revoluție”. Indignat de afirmațiile făcute, revoluționarul timișorean Corneliu Vaida susține că senatorul liberal dă dovadă de nesimțire și că ar avea un „caracter murdar și duplicitar”.

Alina Gorghiu a reușit să enerveze la culme un revoluționar din Timișoara. Asta după senatorul PNL de Timiș a declarat, în această săptămână, că românii ar trebui „să uite traumele de la Revoluție”. În replică, revoluționarul Corneliu Vaida a susținut că Alina Gorghiu dă dovadă de nesimțire.

Doamnă Alina Gorghiu, voi încerca să fiu politicos în următoarele rânduri, cu toate că nu ați merita, pentru că declarația asta deunăzi a dumneavoastră demonstrează încă o dată că desconsiderați profund atât Revoluția din Decembrie 1989, cât și pe cei care au înfăptuit-o – morți sau încă vii! Nesimțirea demonstrată prin cele declarate nu poate fi justificată nici măcar de faptul că sunteți blondă, ci poate se datorează lipsei de caracter și de empatie – tipice unui politician veros – pe care ați demonstrat-o în repetate rânduri. Cuvintele dumneavoastră nu pot fi numite nici măcar o gafă regretabilă, ci sunt dovada de netăgăduit a caracterului murdar și duplicitar din dotare. Cei ca dumneavoastră contribuie din plin la îngroparea unui partid care demonstrează din ce în ce mai puțin că este continuatorul partidului Brătienilor”, a afirmat revoluționarul timișorean.

De asemenea, Corneliu Vaida i-a urat președintelui Senatului României să aibă sărbători „la fel de vesele ca acelora care au fost și încă mai sunt traumatizați de Revoluția din 1989”. În final, revoluționarul a precizat că ar fi curios să afle și ce părere au parlamentarii liberali și cei care conduc PNL Timiș despre declarația făcută de Alina Gorghiu.