REVOLUȚIONAR. Cum va arăta o altă zonă din Reșița, cuprinsă în cel mai mare proiect de modernizare al Primăriei? [FOTO]

Rând pe rând, ies la iveală detalii despre cum va arăta Reșița într-un viitor nu foarte îndepărtat. Proiectul de modernizare despre care se face vorbire de peste un an, cel care presupune și reintroducerea tramvaiului, va schimba fața orașului radical.

De această dată, echipa de proiecte din cadrul Primăriei Reșița a prezentat câteva imagini care redau viitorul zonei Muncitoresc și transformarea completă a Pieței Republicii, o parte a orașului deloc atractivă la această oră, dar care se va transforma în totalitate.

În ultima zi a lui 2018, primarul Nelu Popa anunța depunerea proiectului de reintroducere a tramvaiului la ADR Vest, un proiect care va aduce Reșiței peste 41 de milioane de euro, dar și o schimbare totală. În bine!

CITEȘTE ȘI: Mişcare de 40 de milioane de euro făcută de primarul Reşiţei în ultima zi din anul 2018!

1000x200 dacus 02

„Cererea de finanțare pentru proiectul de reintroducere a fost depusă în platforma MySMIS, în prezent aflându-se pe circuitul administrativ de evaluare a aplicației. Valoarea totală a cererilor depuse este de 41.437.997 euro cu TVA inclus, întregul proiect fiind unul fazat, pentru a nu preturba în totalitate viața cotidiană a reșițenilor pe durata execuției. Mulțumim mult pentru propuneri și ne-am bucurat de fiecare dată când am primit întrebări legate de proiect. Mai sunt multe de făcut până la implementarea în totalitate a proiectului, în prezent lucrăm la un film de prezentare care să arate întregul proiect, așa cum a fost cel făcut pentru Govândari. Până atunci vă invit să vedeți cum va fi amenajată Piața Republicii, care va deveni un spațiu urban atractiv, cu totul altfel față de cum e în prezent, totul grupat în jurul unui terminal de transport care va avea rol de stație de capăt pentru tramvaie”, transmit administratorii paginii de Facebook Transport Public Modern Reșița.

publicitate si promovare online banner maxagro