Mişcare de 40 de milioane de euro făcută de primarul Reşiţei în ultima zi din anul 2018!

Primarul Reşiţei, Nelu Popa, anunţă depunerea azi, 31 decembrie 2018, la ADR Vest, „a celui mai mare şi important proiect pentru oraşul nostru“. 

„Anul 2018 a fost, chiar şi în ultima lui zi, un an încărcat de provocări, dar mai ales de speranță. Astăzi, 31 decembrie, încheiem anul cu depunerea spre finanțare din fonduri europene a celui mai mare şi important proiect pentru oraşul nostru: 40 de milioane de euro pentru tramvaiul reşițean care nu doar că va rezolva pe termen lung transportul în comun cu cele mai mici costuri de întreținere, dar va schimba fața Reşiței prin intervențiile la suprafața carosabilă, trotuare şi spații verzi pe toata lungimea căii de rulare“, a anunţat primarul municipiului Reşiţa, Nelu Popa.

„Eu închei anul optimist, cu mulțumiri adresate colegilor mei din primărie, consilierilor locali, indiferent de partid, oamenilor simpli care au pus umărul necondiționat pentru a susține eforturile noastre. Să ne dea bunul Dumnezeu putere de muncă şi înțelepciune pentru a le putea duce la capăt pe toate! La mulți ani, dragi reşițeni!“ – Ioan Popa, primarul Reşiţei