REVOLTĂTOR. Țigani prinși la furat de porumbei în centrul Reșiței! [FOTO/VIDEO]

explo 1000x200

În secolul 21, când societatea românească este arătată cu degetul de o lume întreagă pentru fapte reprobabile, o familie de țigani din Reșița ține morțiș să ne mențină la coada clasamentului civilizației. Trei adulți au fost luați la întrebări de Poliția Locală, după ce o țigancă a fost surprinsă în flagrant în timp ce prindea porumbei în centrul municipiului reședință de județ.

Un incident incredibil s-a petrecut, în această după-amiază, într-un oraș care se vrea european. Mai mulți reșițeni au asistat la imagini șocante: porumbeii din centrul orașului, cei pe care mulți copii și bătrâni merg să îi hrănească, fiind un simbol al municipiului, au fost „vânați” de țigani. O femeie a fost chiar prinsă în flagrant cu doi porumbei în mână, în timp ce se îndrepta spre mașină. În interiorul autoturismului se aflau deja alte 5 păsări cu penele smulse, astfel încât să nu poată zbura.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157688347275644″]

Polițiștii locali i-au luat la întrebări pe cei trei, două femei și un bărbat, care, se pare, nu sunt la prima faptă de acest gen. Una dintre femei a recunoscut că mai are acasă porumbei cu care, susține ea, se joacă cei mici. Din spusele femeii, aceeași soartă urmau să o aibă și păsările prinse astăzi.

YouTube video

Atitudinea celor implicați este una revoltătoare. Una lipsită de orice fărâmă de regret sau vinovăție. Cât despre civilizație, nici nu poate fi vorba… Rămâne de văzut dacă cei în cauză vor fi sancționați în vreun fel.