Revoltă uriaşă în PSD! O întreagă organizație a demisionat în bloc!

explo 1000x200

Decizia a fost luată în semn de protest faţă de conducerea judeţeană a partidului care, spun demisionarii, ia decizii peste capul lor!

Toată organizaţia PSD Fârliug a demisionat în bloc în semn de protest faţă de decizia conducerii PSD Caraş-Severin de a-l primi pe Ioan Borduz în PSD Fârliug. Interesant este că președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, dezmințise pentru expressdebanat.ro trecerea lui Borduz la PSD. În Fârliug însă se vorbește deja de ceva vreme că Borduz discută cu oamenii din sat cărora le vorbește despre o nouă candidatură la primărie, de data asta sub sigla PSD. Social-democrații demisionari spun că vor candida cu siguranţă la viitoarele alegeri locale, chiar dacă nu o vor mai face pe listele PSD, iar Dorel Marcovici, cel care a fost şi preşedintele organizaţiei, va rămâne candidatul pentru Primăria Fârliug. „PNL spune pas candidaturilor unor penali, spre deosebire de PSD, care se pare că-i şi îmbrăţişează. Oricum, în ciuda aparenţelor şi a afirmaţiilor lui Ioan Borduz, conform cărora el este «cel mai iubit dintre pământeni» în comuna Fârliug, gurile rele din zonă spun că lumea s-a săturat de el şi de acoliţii săi”, spune unul dintre demisionari.

Este foarte probabil ca toată filiala să treacă la PNL, deşi la această oră nu s-a luat nicio decizie. „Avem discuţii cu mai multe partide, dar nu am luat încă decizia sub ce formă vom candida la alegerile locale”, spune Dorel Marcovici, preşedintele demisionar al PSD Fârliug.

Ioan Borduz a fost primar al comunei Fârliug, dar mandatul său a încetat înainte de termen după ce a fost condamnat definitiv pentru deturnare de fonduri europene în urma unui dosar instrumentat de DNA.

banner 970 x 250