Revista ce promovează turismul și cultura din Banat a ajuns la al doilea număr!

1000x100

Timișoara se apropie cu pași repezi de anul 2021, când toți ochii Europei vor fi ațintiți spre orașul care va fi capitala europeană a culturii. Acțiunile de promovare se intensifică, iar în acest sens, un rol îl are și Revista Timișoara, pol al turismului cultural bănățean”. Numărul doi a apărut, iar Asociația Timișoara 2021 – Capitala Europeană a Culturii salută acest lucru.

Publicația este una ce are ca menire promovarea turismului local și regional. Primul număr nu s-a limitat la cel mai vestic județ al țării, ci a promovat festivaluri și concerte relevante pentru turismul cultural din Timiș, dar și Caraș-Severin sau Arad. Al doilea număr prezintă castele, conace, muzee și case memoriale. Publicația este bilingvă, atât în română, cât și în engleză, și este disponibilă în centrele culturale din oraș, la sediile universităților, la operatorii de turism din Timișoara sau la sediile unor companii multinaționale.

Publicația e redactată și editată de Uniunea Europeană Banat România și a fost realizată cu sprijinul unei singure societăți private, fără costuri din partea Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii.