Revelion de vis la Grand Hotel Minerva Băile Herculane! Pachet de tratament și teste rapide Covid la cazare

Trecerea dintre ani se anunță de poveste la Grand Hotel Minerva din Băile Herculane. Ofertele de sărbători sunt de neratat pentru cei care preferă odihna, relaxarea și tratamentul balnear.

După un an tensionat și încărcat cu probleme pe toate palierele de activitate, finalul lui 2020 aduce speranță și bucurii, dar și odihnă pentru toată lumea. Situația stresantă existentă la nivel global are efecte secundare semnificative asupra sănătății fizice, dar și a echilibrului emoțional al populației. Veștile bune vin din partea celor care au fost poate cei mai afectați de această criză, dar care promit pentru turiști un sfârșit de an de poveste. Câteva zile de relaxare, tratament balneo și evadare din cotidian.

Grand Hotel Minerva Resort & Spa pune la dispoziția turiștilor Centrul „Balneo Minerva”, întreg personalul medical și proceduri special structurate pentru a scăpa de stres, oboseala cronică, de stări de anxietate și tulburări de somn. Totul perfect împachetat într-un  hotel de lux, de 4 stele, locul unde eleganța, clasicul și profesionalismul merg mână în mână.

 

Tratați viața ca o Sărbătoare ! Noul An 2021 va fi un nou început !La Grand Hotel Minerva Resort & Spa celebrăm bucuria de a fi alături de cei dragi!

Din cauza legislației în vigoare, numărul de locuri pentru Revelion Balneo Minerva este limitat! În cadrul pachetului de servicii „Revelion Balneo Relax Minerva”, oaspeții vor beneficia, GRATUIT, de consult medical de specialitate, de tratament balnear și terapii de relaxare.

Mai mult, pentru a oferi un sejur sigur, atât personalul cât și oaspeții vor fi testați împotriva noului virus pe bază de teste antigen avizate OMS.

„După un an încărcat de greutăți ce s-a comportat asemeni unui carusel, încheiem acest 2020 cu speranțe pentru un viitor mai bun, cu o revenire la normalitate, cu turiști fericiți și mai ales sănătoși. Nimeni nu a prevăzut acest tsunami care s-a abătut asupra noastră, nimeni nu s-a gândit ce impact major va avea această criză, mai ales asupra domeniului HoReCa, grav afectat, dar iată-ne la final de an, cu rezervări peste așteptări și cu un hotel peste care suflul pustietății nu s-a abătut, ceea ce evident ne face să privim cu entuziasm perioada ce va urma. 

Turiștilor noștri le promitem un sejur de vis, câteva zile în care să uite de probleme și mai ales să se bucure de terapia cu ozon, care poate ajuta deosebit de mult persoanele care au suferit de coronavirus”, a declarat Cătălina Iovan, reprezentantul hotelului cu cel mai complex și elegant Centru Balnear din stațiunea de pe Valea Cernei.

Proceduri precum băile individuale cu sulf, hidroterapia, băile cu sare, sau ozonoterapia sunt oferite turiștilor în cadrul Centrului de Prevenție, Tratament și Recuperare Balneo Minerva. Aici persoanele aflate în nevoi și nu numai pot beneficia de TECAR terapie. Prin terapia TECAR se pot trata leziuni acute traumatice, sechele de fracturi, afecțiuni articulare, epicondilita, chistul Baker, tendinita călcâiului, gonartroza, coxartroza, coxalgia, dureri de gât, sciatica, sindromul de tunel carpian, artropatie de boli autoimune.

De asemenea, pornind de la premisa că este mai bine să previi decât să ajungi în stadiul de a trata, Balneo Minerva Resort & Spa recomandă tratamente ce pot preveni afecțiuni precum: boli reumatice, boli ale coloanei vertebrale, boli ale aparatului locomotor, boli de piele, boli ginecologice, boli ale sistemului nervos periferic. Specialiștii stau la dispoziție cu schema de tratament personalizată, proceduri cu specific balnear și aparatură medicală cu tehnologie inovatoare.

Toți cei care își doresc să pornească în călătoria spre 2021, alături de Grand Hotel Minerva pot face rezervări la numerele de telefon: 0770 945 105, 0770 941 511 și 0770 949 389.