Luna cadourilor la Dacus Caransebeș, vine cu oferte imbatabile și cele mai bune prețuri!

Cel mai mare magazin de bricolaj vine cu produse de top și foarte diversificate, în luna cadourilor. Dacus Caransebeș s-a pregătit de sărbătoare și își întâmpină clienții cu o gamă largă de oferte. De la jucării pentru cei mici, până la cadouri pentru cei dragi și brazi de Crăciun.

Doar de câteva luni prezentă pe piața de retail România, firma, jumătate română și jumătate poloneză a venit în Caraș-Severin pentru a aduce un suflu nou, prosper și pentru a fi colacul de salvare al tuturor celor care până acum se deplasau în orașele mari pentru cumpărături.

Sub amprenta unei noi bule de oxigen, atât în ceea ce privește locurile de muncă cât și în ceea ce privește gama de produse diversificate și de calitate prezente pe rafturile investitorului Dacus, nici luna decembrie nu i-a găsit nepregătiți pe cei de la Dacus. Fie că vorbim de alegerea celor mai frumoase jucării, fie că rafturile sunt încărcate cu ornamente inedite pentru împodobirea casei de sărbători, la magazinul de bricolaj de la ieșirea din Caransebeș spre București, le veți găsi pe toate.

Poți cumpăra laserul multipunct de exterior Ibiza și te vei bucura de o atmosferă festivă plină de culoare! Poți alege instalația preferată din peste 10 modele, pentru a crea o atmosferă magică de sărbători și bradul de Crăciun ce nu trebuie să lipsească din casa ta, sunt doar câteva dintre produsele de sărbătoare care îți fac cu ochiul și te îndeamnă să le cumperi.

Indiferent dacă preferi un brad natural sau artificial, vino la Dacus și alege-ți bradul preferat!
Sunt în magazin mai multe modele de diferite dimensiuni, iar oferta de brazi Abies Nordmanniana pornește de la 44,9 lei pentru un brad de 1 m – 1,30 m și până la 99 de lei pentru brad de 1,75 – 2,25 m.

Tot de sezon magazinul oferă produse pentru dezghețat parbrizul în zilele cu ger: racletă gheață cu mâner învelit în burete – 4.90 lei, soluție parbriz iarnă -20 grade 5 L – 13.99 lei, spray dezghețat parbriz – 6.90 lei.

De asemenea Dacus ofertă o serie de echipamente de protecție, bricolaj, materiale de construcții, electrocasnice, produse pentru gradină, ornamente, sisteme de iluminat dar și multe, multe alte produse.

Locația, ce oferă un spațiu de 4500 mp în interior, o grădină exterioară de 600 mp, un depozit de materiale grele de 2000 mp și 150 de locuri de parcare, are spre vânzare produse de grădinărit, decorațiuni pentru casă, electrocasnice sau echipamente de protecție, fiecare client având posibilitatea de a alege de pe o plajă largă de produse.

Pentru că fiecare client pune în prim plan prețurile atunci când pleacă la cumpărături, magazinul de bricolaj Dacus, le-a gândit în funcție de bugetul fiecăruia: „Lumea se întreabă întotdeauna și de preț, dar din experiența mea spun că nimeni nu este cel mai ieftin pe toate produsele, întotdeauna se vor găsi câteva produse mai ieftine și altele mai scumpe. Fiecare este liber să își aleagă ce dorește, iar noi am luat în calcul toate aspectele și mai ales acum, că suntem în pragul Sărbătorilor de iarnă”, a explixat Gheorghe Țeudan, administratorul magazinului.