Revelion contrafăcut! Queen, made în Ungaria, cântă la Lugoj în noaptea dintre ani

Administrația locală lugojeană a făcut o obișnuință din a aduce trupe tribut să cânte în noaptea dintre ani, astfel că după Metallica Tribute Band, Scorpions Tribute Band sau Creedence Clearwater Reborn, acum a venit rândul celor de la Crazy Little Queen Tribute Band.

Invitația a fost trimisă de organizatori, inspirați probabil de pelicula Bohemian Rhapsody, un succes al finalului de an, deși, culmea, filmul încă nu a fost programat la cinematograful din Lugoj, deși lumea îl cere insistent.

Spectacolul se va desfășura pentru al doilea an consecutiv pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, după scandalul de anul trecut când Protopopiatul Ortodox s-a opus organizării Revelionului în Piața Victoriei, pe motiv că deranjează slujba de la biserică.

Programul, care va începe de la ora 22.30, pentru cei care vor să petreacă în aer liber include și un recital al trupei Mist din Lugoj.

Crazy Little Queen Tribute Band s-a înființat în Ungaria în 2017 și este compusă din Giorgio la voce, Miklos Jurisits la chitara, Tamás Kajtár la bas, Gergely Kovács la tobe și Tamás Balikó la clape.

Petrecerea în aer liber se va încheia la miezul nopții cu un foc de artificii.