Revanșă cu Ploiești! „Câștigăm trei puncte!”

Banatul Caransebeș deschide vineri, de la ora 18:00, prima etapă din returul Campionatului Național de volei masculin cu un meci deosebit de greu, de la care își dorește toate punctele. Învinși în tur, la Ploiești, gugulanii speră la un scor bun pe teren propriu, deși Birău, Gemănariu și Sufa sunt nerefăcuți.

„Vrem revanșa în acest meci. La Ploiești am făcut un meci bun, dar din păcate am pierdut 3-1. În meciul de mâine vom juca să câștigăm 3 puncte, ne sunt prețioase dacă vrem să mai ne batem la locul 6. Nu este imposibil de aceea trebuie să luptăm pentru fiecare punct”, ne-a declarat antrenorul Răzvan Parpală.

Meciul dintre Banatul Caransebeș și Tricolorul Ploiești se va juca mâine, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă Victoria din municipiul de pe Timiș și Sebeș, și va fi coordonat de o brigadă de arbitri formată din Paul Alexi Szabo din Oradea, la centru, secondat de Cristian Dumitrescu din Craiova, observator Mircea Dușa din Zalău.

Tricolorul Ploiești a obținut în tur victoria cu 3-1, după seturile I și IV foarte disputate (27-25, 21-25, 25-16, 34-32), meciul fiind televizat pe Digi Sport.