În sfârșit, normalitate! În Valea Cenchii s-au deschis robinetele!

Cartierul Valea Cenchii din municipiul Caransebeș începe să se dezvolte urbanistic și să creeze cele mai bune condiții de locuit gugulanilor.

Străzile au fost asfaltate din bugetul local, s-au realizat rigolele pentru pluviale, astfel că promisiunea primarului Felix Borcean din vara acestui an s-a realizat. Familiile care locuiesc în acest cartier beneficiază de astăzi de apă la robinete, în urma inaugurării unui puț de captare a apei.

„Așa cum am promis, ne preocupăm de cartierele municipiului Caransebeș, pentru că zona centrală arată foarte bine, eu însumi fiind un locatar al unei zone periferice. În Valea Cenchii am dorit să găsim o soluție până când se va realiza aici a III-a etapă ISPA de introducere a rețelei de apă și canalizare. Cu fonduri de la bugetul administrației publice locale am realizat acest foraj și bazin de apă și tot cu fonduri proprii am realizat cei 8-9 km de drum asfaltat. Aici lucrările sunt finalizate și la fel în Jupa sunt încheiate asfaltările, mai trebuie trasate străzile și vom putea inaugura și acolo în primăvara anului viitor”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

Străzile în cartierul Valea Cenchii au fost realizate datorită proiectului inițiat de vechiul primar, Marcel Vela, care a dorit să participe la vizita de lucru în cartier a noii conduceri a Primăriei Caransebeș:

„Mă bucur că acest proiect pe care l-am demarat în Valea Cenchii este finalizat, povestea continuă într-un mod frumos. Sunt peste 2.000 de m.p. de trotuare reabilitate, rigole, kilometri de asfalt. Cartierul este în plină dezvoltare mai ales că aici sunt prevăzute multe loturi de case pentru tineri și s-au creat aceste condiții de infrastructură de acces, printr-o stradă nouă în Valea Cenchii și Teiuș, poate fi numită zonă rezidențială, unde cetățenii pot decide să-și construiască o casă”, ne-a precizat Marcel Vela.