UPDATE. Reținut pentru tâlhărie calificată! Un tânăr din Reșița l-a atacat pe agentul de pază al unui magazin

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Goana după produse l-a făcut pe un tânăr din Reșița să acționeze total deplasat. A încercat să plece din magazin fără să plătească, iar în momentul în care agentul de pază l-a văzut, hoțul l-a lovit și i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi.

Un bărbat de 30 de ani din Reșița este bănuit că luni după-amiază a încercat să plece dintr-un magazin din oraș fără să plătească produsele. A fost văzut de agentul de pază, iar reacția tânărului a fost de netolerat. „Luni, 23 martie, în jurul orei 13.30, fiind depistat de agentul de pază de la o societate comercială din Reșița, în timp ce sustrăgea bunuri din magazin, pentru a-și asigura scăparea, l-a lovit pe agentul de pază și i-a pulverizat spray iritant-lacrimogen în ochi, apoi a fugit”, spun polițiștii, fără a menționa numele magazinului.

În urma activităților desfășurate, în scurt timp polițiștii l-au identificat pe cel bănuit, iar în cursul zilei de ieri l-au reținut și l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

promovare banner maxagro

Astăzi, bărbatul bănuit va fi prezentat Judecătoriei Reșița, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE

Instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/