Prefectul Gâfu are nevoie de tărie (de caracter)! Altfel nu îndrăznește să-l „deranjeze” pe ministrul Vela!

Ion Mocioalcă, secretarul general Pro România, îi cere prefectului de Caraș-Severin, Cristian Gâfu, să-și ia inima-n dinți și să apeleze la ministrul de Interne, Marcel Vela, fără nicio ezitare! Situația din județ e complicată!

Spitalul Județean de Urgență din Reșița a fost pe punctul de a rămâne fără niciun echipament de protecție a cadrelor medicale împotriva coronavirusului, în plină pandemie! Într-o astfel de situație de criză s-a apelat și la prefectul Gâfu, toată lumea fiind convinsă că acesta, cu un simplu telefon, la ministrul de Interne Marcel Vela, va rezolva situația de îndată. „Prefectul nu are curaj să sune pe nimeni, se bagă în spate, în birou, și nu vorbește cu nimeni. Nu stă de vorbă cu nimeni. Din lipsă de personalitate și de curaj, merge în spate, să se îmbărbăteze, că altfel nu are curaj să-l sune pe Marcel Vela”, avertizează Mocioalcă. 

Deși parlamentarul nu a vrut să comenteze în vreun fel, echipamentele necesare ar fi venit la Reșița de la două spitale din Timișoara ca urmare a telefoanelor date de acesta, de vicele Consiliului Județean, Flavius Nedelcea, și de managerul Spitalului Județeand e Urgență din Reșița, Alina Stancovici. Telefoane care, în alte condiții, ar fi interpretate ca trafic de influență! 

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Așa cum am procedat la învestirea Guvernului Orban 2, facem în continuare. Acum nu mai vorbim de politică, ci de o criză majoră, de o amenințare tot mai mare, iar în Caraș-Severin să știți că situația nu e cu nimic mai ușoară. E chiar foarte complicată. Factorii responsabili, așa cum e prefectul, să fie mult mai fermi în decizii și să acționeze asumându-și responsabilități, chiar dacă asta presupune să îndrăznească să-l deranjeze pe ministrul Vela! Din păcate, nici premierul Orban, după 14 zile de izolare, nu a convins pe nimeni! Dimpotrivă!”, a mai spus deputatul Ion Mocioalcă. 

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/